CSE Chișinău cere Cancelariei de Stat să renunțe la contestarea deciziei privind majorarea tarifului pentru transportul public5Foto© publika.md

CSE Chișinău cere Cancelariei de Stat să renunțe la contestarea deciziei privind majorarea tarifului pentru transportul public

, 14 știri, 8 vizualizări

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a municipiului Chișinău a emis o decizie, după ce oficiul teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat a contestat în instanță dispoziția primarului Ion Ceban prin care tariful la călătoriile cu transportul public în capitală ar urma să fie majorat începând cu 1 iulie 2022.

Potrivit documentului, CSE a mun. Chișinău propune oficiului Cancelariei de Stat să renunțe la acțiunile intentate privind contestarea deciziei.

Totodată, Comisia atenționează că întreprinderile municipale „Parcul Urban de Autobuze” și „Regia Transport Electric Chișinău” riscă să intre în incapacitate de plată și să suspende unele servicii de transport public pentru populație din cauza lipsei mijloacelor financiare.