Cum a ajuns Trans-Oil o adevărată ISTORIE de succes în Moldova și una dintre cele mai cunoscute companii la nivel MONDIAL2Foto© deschide.md

Cum a ajuns Trans-Oil o adevărată ISTORIE de succes în Moldova și una dintre cele mai cunoscute companii la nivel MONDIAL

, 5 știri, 9 vizualizări

Trans-Oil activează pe piața R. Moldova de mai bine de două decenii, devenind în această perioadă nu doar una dintre cele mai mari companii din Moldova, dar și una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial. Puțini însă știu că, pentru a ajunge pe aceste culmi, Trans-Oil a trebuit să parcurgă o anevoioasă „cale investițională”, scrie provincial.md.

În anul 1996, Trans-Oil a început activitățile de vânzare a cerealelor în regiunea Mării Negre. Prima investiție în R. Moldova a fost realizată în anul 1998, prin achiziționarea elevatorului din Căușeni.

Anii ce au urmat, au fost plini de eforturi considerabile care au contribuit semnificativ la avansarea companiei. Iar în anul 2009, Trans-Oil a deschis un terminal pentru cereale în Portul Giurgiulești (capacitate de comercializare: 500 KMT de boabe).