Decizia care a aruncat in aer vestiarul lui Real Madrid dupa ce a spulberat Barcelona in semifinala Cupei Regelui2Foto© jurnal.md

Decizia care a aruncat in aer vestiarul lui Real Madrid dupa ce a spulberat Barcelona in semifinala Cupei Regelui

, 6 știri, 13 vizualizări

FC Barcelona era considerata favorita la calificarea in ultimul act al Cupei Spaniei, datorita victoriei din prima mansa cu 1 la 0. In returul de pe Camp Nou, jocul a fost echilibrat pana la marcarea primului gol. Chiar inainte de pauza, Real Madrid a desfasurat un contraatac exemplar, in urma caruia Benzema a oferit pasa decisiva, iar Vinicius Junior a inscris.

Actul secund i-a apartinut in totalitate lui Karim Benzema. Francezul a punctat in minutul 50 din pasa lui Modric, dupa care a tranformat un penalty castigat de Vinicius. Acelasi Vinicius, care a fost, la fel, de neoprit, l-a asistat pe Benzema la cea de-a treia reusita a sa.

Barcelona nu a avut replica, Real Madrid castigand in El Clasico cu rezultatul umilitor de 4 la 0. Elevii lui Carlo Ancelotti au acces in finala Cupei Spaniei, dupa o pauza de noua ani si se vor duela pentru trofeu cu Osasuna. Batalia este programata pe 6 mai si va fi gazduita de arena Estadio la Cartuja din Sevilla.