Deputații și angajații Parlamentului au donat bani pentru lupta cu COVID-194Foto© jurnal.md

Deputații și angajații Parlamentului au donat bani pentru lupta cu COVID-19

, 20 știri, 2 vizualizări

Pentru a susține medicii în combaterea coronavirusului, deputații, angajații din cadrul cabinetelor deputaților, comisiilor și din cadrul Secretariatului Parlamentului au donat bani.

Astfel, mijloacele financiare acumulate urmează a fi transferate pe contul special deschis de Ministerul Finanțelor, iar destinatarii sunt Spitalul clinic de boli infecțioase ”Toma Ciorbă” și Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii, transmite medianews.md.

”Conștientizăm cât de important este ca lucrătorilor medicali să le fie create condiții adecvate de lucru și de protecție, iar pacienții să aibă un tratament corespunzător. Mulțumesc colegilor deputați și angajaților Secretariatului Parlamentului pentru că au decis să contribuie, dând dovadă de compasiune și unitate. Îndemn și pe această cale să rămânem în continuare responsabili pentru sănătatea proprie și a celor din jur, să respectăm normele recomandate de medici și condițiile impuse de autorități, în această situație dificilă”, a menționat Zinaida Greceanîi.