Dezvoltarea relațiilor investiționale moldo-portugheze, discutată de Dorin Recean cu președintele Rebelo de Sousa4Foto1Video© gov.md

Dezvoltarea relațiilor investiționale moldo-portugheze, discutată de Dorin Recean cu președintele Rebelo de Sousa

, 5 știri, 9 vizualizări

Oportunitățile de intensificare a relațiilor comercial-economice și investiționale dintre Republica Moldova și Republica Portugheză au fost discutate în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu președintele portughez Rebelo de Sousa, aflat într-o vizită oficială la Chișinău.

Oficialii s-au referit la posibilitățile de dezvoltare a relațiilor comerciale și identificarea a noi căi de parteneriate și investiții, în domenii ca energia regenerabilă și eficiența energetică, IT și modernizarea infrastructurii de transport.

„Republica Moldova are talent și creativitate, dar are nevoie de investiții. Domeniile prioritare de dezvoltare a țării noastre sunt infrastructura, energia regenerabilă, industrializarea agricolă, digitalizarea economică. Înțelegem că dezvoltarea economică este esențială pentru creșterea bunăstării cetățenilor și consolidarea democrației”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean.