Diplome, flori și premii pentru cadrele didactice din orașul și raionul Orhei, oferite în dar la inițiativa lui Ilan Șor6Foto1Video© publika.md

Diplome, flori și premii pentru cadrele didactice din orașul și raionul Orhei, oferite în dar la inițiativa lui Ilan Șor

, 7 știri, 5 vizualizări

Cadrele didactice din raionul și municipiul Orhei au fost răsplătiți cu diplome, flori și premii cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, la inițiativa primarului de onoare al orașului Orhei, deputatul Ilan Șor. Un eveniment festiv, dedicat angajaților din învățământ, a fost organizat în Parcul „Ivanos” din Orhei, cu respectarea tuturor normelor privind limitarea răspândirii îmbolnăvirii de COVID-19.

Șeful Direcției Generale Educație din Orhei, Silvia Mustovici, i-a felicitat pe angajații din domeniul educațional și le-a exprimat mulțumiri pentru eforturile pe care le depun pentru a face față tuturor provocărilor, inclusiv cele impuse de pandemia de coronavirus.

„Vă mulțumesc că nu ați cedat, ați perseverat, în pofida faptului că pentru mulți dintre dvs. predarea în regim online a fost o provocare. Nu a fost simplu nici faptul că în fiecare zi trebuie să depășiți frica de a ne infecta cu acest virus cumplit. Profesorii sunt niște eroi, așa cum sunt medicii. Meritați toată aprecierea și respectul pentru tot ceea ce faceți zi de zi”, a afirmat Silvia Mustovici, șef Direcția Generală Educație din Orhei.