Dodon vine în apărarea lui Chicu numindu-i pe europarlamentari „membri ai unor partide de opoziție cu o abordare partizană”2Foto© unimedia.info

Dodon vine în apărarea lui Chicu numindu-i pe europarlamentari „membri ai unor partide de opoziție cu o abordare partizană”

, 4 știri, 30 vizualizări

După săgețile care au fost aruncate între prim-ministrul Ion Chicu și europarlamentarul Siegfried Mureșan, șeful statului, Igor Dodon, a venit cu o reacție în acest sens. Președintele a constatat „cu îngrijorare modul provocator în care este denigrată Republica Moldova și instituțiile sale de către unii europarlamentari”.

„Pe parcursul ultimilor ani (n.r - unii europarlamentari) par a fi mai degrabă membrii ai unor partide de opoziție din Republica Moldova și au o abordare partizană în ceea ce privește interesul cetățenilor noștri, una care creează adesea tensiuni și distorsionează realitățile din țara noastră”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele consideră că schimbul de declarații făcut în ultimele zile ar putea afecta, în mod nejustificat, relațiile externe ale Republicii Moldova.