Doi foști deținuți au agresat, au amenințat cu moartea și au furat bijuterii și 9600 lei dintr-o casă din raionul Briceni3Foto1Video© realitatea.md

Doi foști deținuți au agresat, au amenințat cu moartea și au furat bijuterii și 9600 lei dintr-o casă din raionul Briceni

, 6 știri, 11 vizualizări

La solicitarea Procuraturii Briceni, a fost aplicată măsura de arest preventiv pentru doi bărbați, învinuiți de sustragerea banilor și bijuteriilor din domiciliul unui locuitor din Trebisăuți-Briceni, transmite CURENTUL.

Tâlhăria a fost comisă la data de 14 decembrie curent. Bărbații au pătruns în domiciliul victimei și au aplicat violența asupra acesteia, au amenințat-o cu moartea, după care au sustras 9 600 lei și bijuterii.

Ca rezultat al acțiunilor de urmărire penală și al măsurilor speciale de investigație desfășurate, sub conducerea procurorilor, cei doi bărbați originari din satele Trebisăuți și Caracușenii Vechi ale aceluiași raion au fost reținuți de către angajații MAI, în data de 17 decembrie curent. Aceștia au fost reținuți în municipiul Chișinău, după încercarea să se sustragă de la urmărirea penală, iar joi, 19 decembrie curent, la solicitarea procurorilor, aceștia au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.