Donald Tusk, liderul EPP a transmis un mesaj în română de susținere a candidaturii Maiei Sandu la alegerile prezidențiale12Foto1Video© zdg.md

Donald Tusk, liderul EPP a transmis un mesaj în română de susținere a candidaturii Maiei Sandu la alegerile prezidențiale

, 30 știri, 16 vizualizări

Lierul Partidului Popular EuropeanEuropeanEuropean, Donald Tusk, a transmis un mesaj prin care își anunță susținerea față de candidatura liderei PAS, Maia Sandu la alegerile prezidențiale de la 1 noiembrie.

Liderul Partidului Popular European, aflat la guvernare în Uniunea Europeană spune că a avut mereu o colaborare bună cu R. Moldova pe care mereu a susținut-o, dar și că Maia Sandu ar fi cea care poate să ducă Moldova cel mai bine la succes.

„Când mă întreabă cineva cine poate să ducă Moldova cel mai bine la succes, răspund imediat Maia Sandu. Chiar și moldovenii care au alte simpatii politice, care votează pentru alte partide sau nu votează deloc, știu foarte bine că Maia Sandu iubește Moldova, că este cinstită și competentă”, a mai adăugat Donald Tusk.