Două cadavre, depistate îngropate într-o grădină din Ștefan Vodă© moldova.org

Două cadavre, depistate îngropate într-o grădină din Ștefan Vodă

, 6 știri, 24 vizualizări

Vinerea curentă, 13 septembrie, procurorii de comun cu ofițerii de poliție din raionul Ștefan Vodă au depistat, într-un sat al acestui raion, cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut fără veste, îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor comis luni, 9 septembrie.

Făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu un cuțit și o piatră, care a decedat la locul faptei. Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. Corpul neînsuflețit a fost depistat cu un cuțit înfipt în spate și cu o frânghie metalică în jurul gâtului.

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un corp neînsuflețit, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.