Doua zboruri spre Chișinau-Londra-Chișinau, anulate, iar alte doua spre și dinspre Dublin, se rețin, din cauza furunilor din nordul Europei3Foto© tv8.md

Doua zboruri spre Chișinau-Londra-Chișinau, anulate, iar alte doua spre și dinspre Dublin, se rețin, din cauza furunilor din nordul Europei

, 9 știri, 23 vizualizări

Două curse Chișinău-Londra-Chișinău, operate de compania AirMoldova, au fost anulate, iar alte două - spre și dinspre Dublin, ale companiei FlyOne - se rețin din cauza condițiilor meteo nefavorabile din nordul Europei. La nivel european, din cauza furtunilor au fost anulate peste 300 de zboruri.

Compania AirMoldova a anunțat azi, prin intermediul unui comunicat despre anularea curselor 9U 833/9U 834 Chișinău-Londra-Chișinău, „din cauza conditiilor meteo de pe Aeroportul Stansted”.

Totodată, potrivit paginii web a Aeroportului Internațional Chișinău, zborul FlyOne pe ruta 5F 711 Chișinău-Dublin care urma să decoleze la ora 10:50 a fost amânat pentru ora 00:40 a zilei de mâine. Din același motiv, ruta retur Dublin-Chișinău (5F 712) care era programată pentru ora 19:00 a serii de astăzi, va ateriza abia către ora 9:00 a dimineții de mâine.