Drumuri spalate și curți și gradini innamolite, in mai multe localitați din țara ca urmare a ploilor abundente de sambata6Foto1Video© publika.md

Drumuri spalate și curți și gradini innamolite, in mai multe localitați din țara ca urmare a ploilor abundente de sambata

, 9 știri, 27 vizualizări

Ploaia de sâmbătă, 20 iunie, a făcut ravagii în mai multe localități din țară. Potrivit IGSU, din cauza precipitațiilor abundente în localitatea Gotești raionul Cantemir au fost deteriorate mai multe porțiuni de drum local din petriș, iar apa a nimerit în mai multe beciuri din gospodăriile oamenilor. La fața locului au intervenit salvatorii pentru lucrări de pompare.

Ploaia a distrus aproximativ trei km de drum local în localitatea Cobani, raionul Glodeni, iar în localitatea Filipeni, raionul Leova precipitațiile au înnămolit mai multe grădini, fiind necesară intervenția echipelor IGSU pentru pomparea apei din patru gospodării.

La Tocuz, raionul Căușeni, ploile au dus la scurgeri intensive a apei în pantă în urma căreia într-un iaz de la periferia localității a fost spălat pământul de lângă canalul de evacuare a apei.