Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” vor învăța de la distanță până luni: Este studiată calitatea aerului în instituție5Foto© realitatea.md

Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” vor învăța de la distanță până luni: Este studiată calitatea aerului în instituție

, 5 știri, 5 vizualizări

Luni, 15 aprilie, toți elevii de la Liceul Teoretic Liviu Deleanu din Capitală, instituția unde pe data de 5 aprilie a avut loc un incendiu, vor continua studiile la distanță. Un anunț în acest sens a fost făcut de Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, la ședința extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) de vineri, 12 aprilie.

Responsabilul a declarat că Centrul de Sănătate Publică urmează să prezinte raportul privind calitatea aerului din instituție, iar ulterior se va decide cum se va desfășura procesul educațional în continuare.

Andrei Pavaloi a precizat că în prezent încă au loc lucrări de aerisire a liceului.

„(…) s-au realizat mai multe acțiuni de către administrație, pretură, instituțiile din preajmă și alte structuri care s-au implicat pnetru a lichida consecințele incendiului. Instituția a fost aerisită prin deschiderea geamurilor, au fost evacuate deșeurile din subsol și de la parter.