Elon Musk amenință că va renunța la oferta sa de 44 miliarde de dolari pentru achiziționarea platformei de socializare Twitter Inc2Foto© agora.md

Elon Musk amenință că va renunța la oferta sa de 44 miliarde de dolari pentru achiziționarea platformei de socializare Twitter Inc

, 6 știri, 10 vizualizări

Elon Musk amenință că va renunța la oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea platformei de socializare Twitter Inc, acuzând firma că refuză să-i dea informații referitoare la conturile de spam, transmite AP.

Avocații Tesla și directorul general al SpaceX au trimis luni o scrisoare Twitter în care amenință că vor renunța la tranzacție. Scrisoarea a fost inclusă într-o solicitare transmisă Autorității de supraveghere a pieței de capital din SUA (U.S. Securities and Exchange Commission - SEC).

În document se arată că Musk a cerut în mod repetat informații începând din 9 mai, aproximativ o lună după ce a înaintat oferta de achiziționare a Twitter, pentru a evalua cât de multe dintre cele 229 de milioane de conturi ale companiei sunt false.