Eremei Priseajniuc despre Marcel Ciolacu: R. Moldova are un prieten autentic în premierul social-democrat al României13Foto1Video© tribuna.md

Eremei Priseajniuc despre Marcel Ciolacu: R. Moldova are un prieten autentic în premierul social-democrat al României

, 15 știri, 5 vizualizări

Social-democratul susține că, mereu, când la guvernare în România se afla Partidul Social Democrat, R. Moldova a beneficiat de cel mai mare suport.

„Peste o mie de grădinițe renovate, 200 de microbuze școlare puse la dispoziție pentru transportarea exclusivă a elevilor, burse pentru elevii și studenții din țara noastră, reconstrucția Sălii cu Orgă, a Muzeului Național de Arte, construcția noului sediu al Teatrului „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul și alte proiecte social-culturale; în domeniul medical - proiectul SMURD în Moldova, ajutor sub formă de medicamente, dispozitive medicale, vaccinuri în perioada COVID; pe plan energetic - construcția gazoductului Iași-Ungheni; ajutoare pentru agricultori și multe alte proiecte de colaborare și înfrățiri între comunitățile/primăriile conduse de social-democrați din România și Republica Moldova, proiecte care vor fi fortificate și multiplicate în timpul apropiat”, a mai spus politicianul.

Eremei Priseajniuc afirmă că, PSDE este formațiunea politică care pledează pentru modernizarea și dezvoltarea socială a țării, cu vocație europeană, a cărei identitate politică se bazează pe convergența ideilor social-democrate din Europa modernă.

Obiectivul nostru - construim Moldova europeană împreună cu România
Marcel Ciolacu,
Dorin Recean, întrevedere cu premierul Marcel Ciolacu: „Obiectivul…
Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană!
Marcel Ciolacu,
Premierul României, Marcel Ciolacu, întrevedere cu președinta Maia…
Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! R. Moldova poate conta pe România
Maia Sandu,
Premierul României, Marcel Ciolacu, întrevedere cu președinta Maia…