EX-directorul APP Vladimir Baldovici, constatat cu conflict de interese. A avizat pozitiv un proiect în care figura indirect firma lui6Foto© zdg.md

EX-directorul APP Vladimir Baldovici, constatat cu conflict de interese. A avizat pozitiv un proiect în care figura indirect firma lui

, 7 știri, 16 vizualizări

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) informează că, a constatat un conflict de interese pe numele fostului director general al Agenției Proprietății Publice (APP), Vladimir Baldovici.

Mai exact, în anul 2018, Cancelaria de Stat a transmis către APP un proiect de hotărâre de Guvern cu privire la transmiterea unui teren, care se referea la transmiterea, cu titlu gratuit, din gestiunea Procuraturii Generale în gestiunea Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova a terenului proprietate publică a statului, domeniul privat, situat în centrul capitalei, scrie realitatea.md.

Subiectul, în calitate de director general a avizat prin semnătură acest proiect de hotărâre. În cadrul controlului, inspectorul de integritate a identificat ca la semnarea avizului subiectul a avut anumite interese personale, deoarece viza în mod indirect un SRL, unde împreună cu soția dețineau calitatea de asociați.