Ex-președintele țării a declarat că va lupta în continuare pentru neutralitatea și suveranitatea Republicii Moldova© shok.md

Ex-președintele țării a declarat că va lupta în continuare pentru neutralitatea și suveranitatea Republicii Moldova

, 6 știri, 13 vizualizări

ANTICORUPȚIE o citează pe ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, care, după o vizită inopinată, marți, la sectorul Poliției de Frontieră de Frontieră de Frontieră de la  Aeroportul Internațional Chișinău, a cerut un audit complet, într-un termen de trei zile, privind sistemele de securitate ale aeroportului. Revenco a remarcat „mai multe lacune îngrijorătoare” în această privință, admise de o companie privată.

„Nu mai am încredere într-o firmă privată care pretinde că se ocupă cu securitatea aeroportului. Nu pot permite să existe suspiciuni de raportări false, treceri de persoane și bunuri prin breșe de securitate gestionate de terți. /…/ Aștept să primesc și un set de propuneri de lucru plecând de la rezultatele acestui audit!”, a declarat Ana Revenco.

Agenția IPN o citează, ca și numeroase alte portaluri, pe ministra Sănătății Ala Nemerenco care a răspuns într-un interviu criticilor în crescendo după ce Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a dispus obligativitatea pentru  personalul didactic, nedidactic și auxiliar nevaccinat de a efectua din cont propriu și prezenta, o dată la 14 zile, rezultatul unui test la COVID-19.