FLYONE: 2 milioane de pasageri în 20233Foto© unimedia.info

FLYONE: 2 milioane de pasageri în 2023

, 4 știri, 11 vizualizări

Tot în acest an, FLYONE a reușit să lanseze cu succes 14 rute noi și să-și extindă flota cu trei aeronave, contribuind astfel la creșterea opțiunilor de călătorie pentru pasageri, dar și la îmbunătățirea punctualității.

FLYONE are planuri ambițioase și pentru 2024. Compania intenționează să lanseze rute către destinații fascinante, inclusiv Praga (Cehia) și Thessaloniki (Grecia), iar alte curse noi sunt în proces de cercetare. De asemenea, FLYONE vrea să-și întărească poziția de lider pe piață prin achiziționarea a încă trei aeronave, menite să asigure un nivel crescut de eficiență și sustenabilitate în operațiuni.

"FLYONE înregistrează progrese continue și oferă pasagerilor o gamă tot mai variată de opțiuni de călătorie. Suntem mândri de rezultatele obținute în urma eforturilor noastre constante. Ne dorim să oferim pasagerilor posibilitatea de a-și continua studiile în străinătate, de a-și extinde afacerile în afara țării și de a explora tot mai multe destinații frumoase", a declarat Directorul General al FLYONE, Mircea Maleca.