Focul haric va fi adus din Ierusalim de către o delegație a Mitropoliei Moldovei condusă de ÎPS Vladimir4Foto1Video© prime.md

Focul haric va fi adus din Ierusalim de către o delegație a Mitropoliei Moldovei condusă de ÎPS Vladimir

, 6 știri, 5 vizualizări

Focul haric va ajunge și în acest an în țara noastră. Lumina Sfântă va fi adusă din Ierusalim de către o delegație a Mitropoliei Moldovei, condusă de Înalt Preasfințitul Vladimir. Potrivit purtătorului de cuvânt al Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș cheltuielile de cazare și transport vor fi suportate de fiecare membru al delegației.

"Costul biletului de avion, cât și cazarea pentru o singură noapte în orașul Ierusalim, fiecare membru al delegației își achită de sine stătător consumațiile pentru această zi în orașul Ierusalim", a precizat secretarul Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș.

Delegația în frunte cu Înalt Preasfințitul Vladimir va pleca în Țara Sfântă în data de 26 aprilie. Alături de zece clerici, mitropolitul va participa la serviciile divine și la aprinderea Sfintei Lumini, care vor avea loc la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim. Focul Haric va ajunge în Moldova în seara de Paște.