Fostul consilier al lui Dodon, Andrei Neguța pus sub învinuire pentru contrabandă. Procurorii au cerut 30 de zile de arest preventiv9Foto© jurnal.md

Fostul consilier al lui Dodon, Andrei Neguța pus sub învinuire pentru contrabandă. Procurorii au cerut 30 de zile de arest preventiv

, 27 știri, 4 vizualizări

Procurorii PCCOCS l-au pus sub învinuire pe fostul Ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă. Acesta a fost recunoscut și audiat în calitate de învinuit pentru complicitate la contrabandă.

Învinuitul a pledat nevinovat, cu menținerea declarațiilor date în calitate de bănuit.

Conform necesităților urmăririi penale, s-a impus înaintarea demersului cu solicitarea aplicării în privința fostului ambasador a măsurii preventive – arestul preventiv pentru 30 de zile.

Menționăm că, la moment, în acest dosar figurează patru învinuiți: doi se află în arest în izolatorul de detenție provizorie, în privința altui învinuit instanța a dispus arestul în contumacie, cu anunțarea în căutare, iar în privința celui de-al patrulea învinuit – fost ambasador, astăzi, urmează să se pronunțe judecătorul de instrucție.