FOTO Un autocar cu cetățeni moldoveni, care plecau în vacanță, s-a lovit de un TIR, în România. Sunt răniți10Foto© realitatea.md

FOTO Un autocar cu cetățeni moldoveni, care plecau în vacanță, s-a lovit de un TIR, în România. Sunt răniți

, 17 știri, 8 vizualizări

Planul roșu de intervenție a fost activat în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Brăila, după ce un autocar cu 73 de persoane din Republica Moldova, care mergeau în vacanță în Bulgaria, s-a ciocnit cu o remorcă de TIR oprită pe marginea drumului. Accidentul s-a produs între localitățile Însurăței și Bărăganu. 22 de persoane au fost rănite, printre ele fiind și copii, scrie Digi24.

Potrivit ISU Brăila, accidentul a avut loc imediat după miezul nopții. La ora 00.40 a fost activat Planul rosu de intervenție. La fața locului au fost trimise ambulanțe din Brăila, Galați si Ialomița, dar și două autovehicule transport victime multiple din Ialomița și Galați.

„TIR-ul mai fusese implicat și ieri într-un accident. Pentru că remorca este încărcată cu cereale, nu a putut fi dusă de la fața locului, așa că a fost trasă pe marginea drumului, dar semnalizată urmând ca azi să fie dusă din zonă”, a spus Dalia State, reprezentanta Centrului Infotrafic.