Guvernul Germaniei va oferi Republicii Moldova 34,5 milioane de euro pentru proiectele de cooperare financiară și tehnică10Foto© tv8.md

Guvernul Germaniei va oferi Republicii Moldova 34,5 milioane de euro pentru proiectele de cooperare financiară și tehnică

, 15 știri, 8 vizualizări

Negocierile privind cooperarea pentru dezvoltare între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Federale Germania au avut loc astăzi în format virtual la Chișinău, Berlin și Bonn.

Delegația Republicii Moldova a fost condusă de Andrei Spînu, Viceprim-ministru, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Delegația Germaniei a fost condusă de dr. Maria Flachsbarth, Secretar parlamentar de stat la Ministerul Federal al Cooperării Economice și Dezvoltării.

În ultimii 28 de ani, cooperarea germano-moldavă pentru dezvoltare a contribuit cu succes la îmbunătățirea vieții oamenilor din Moldova. Din 1993 volumul total al cooperării tehnice și financiare bilaterale pus direct la dispoziția Republicii Moldova de către Guvernul Germaniei se cifrează la 154,7 milioane euro.