Haos în Chișinău după ce Primaria a blocat o stradă fără a oferi alternative șoferilor. Botanica și Centru sunt paralizate3Foto© publika.md

Haos în Chișinău după ce Primaria a blocat o stradă fără a oferi alternative șoferilor. Botanica și Centru sunt paralizate

, 6 știri, o vizualizare

Ambuteiaje kilometrice, claxoane încontinuu și șoferi cu nervii întinși la maximum. Așa arată Capitala încă de la primele ore ale dimineții. Totul se întâmplă după ce o porțiune a străzii Albișoara a intrat în reparație, iar în consecință, pe mai multe artere traficul este dificile. Mașinile au circulat bară la bară, iar conducătorii auto se plâng că le-au fost date planurile peste cap. Cea mai gravă situație este în sectoarele Centru și Botanica.

Ambuteiajele kilometrice s-au ținut lanț pe parcursul întregii zile în sectorul Centru. La intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail au venit doi polițiști pentru a dirija traficul, dar situația a rămas neschimbată, iar șoferii indignați claxonau întruna. Situația era similară și pe bulevardele Constantin Negruzzi, Iurii Gagarin și Dimitrie Cantemir, acolo autoturismele au staționat minute-n șir. Șoferii de troleibuz și cei de autobuz susțin că din cauza ambuteiajelor nu reușesc să ajungă la timp în stațiile de așteptare.

"Pe tronsonul de lângă Dimitrie Cantemir foarte greu se circulă, strada Albișoara este închisă, în rest normal. În orele de vârf, da, deja așa o să fie, asta din cauza străzii Albișoara, până în data de 23 așa o să ne chinuim", a declarat un șofer.