În atenția șoferilor! Drumul dintre posturile vamale „Giurgiulești” și „Reni” intră în reparație5Foto© curentul.md

În atenția șoferilor! Drumul dintre posturile vamale „Giurgiulești” și „Reni” intră în reparație

, 10 știri, 5 vizualizări

Drumul care leagă posturile vamale „Giurgiulești” și „Reni” intră de mâine, 22 martie, în reparație capitală. Astfel va fi disponibilă doar o singură bandă de circulație rezervată doar autoturismelor. Lucrările de reabilitare vor fi efectuate etapizat și sunt preconizate pentru opt zile.

„Având în vedere lucrările de reconstrucție, dar și fluxul sporit de autocamioane prin respectivul post, aproximativ trei sute de unități în zi, le recomandăm transportatorilor de mărfuri să opteze pentru posturile vamale „Vulcănești-Vinogradovka” sau „Mirnoe – Tabaki” (în cazul mărfurilor supuse controlului sanitar-veterinar și fitosanitar)”, informează Servivul Vamal.

Punctele comune de trecere a frontierei ”Giurgiulești-Reni” și ”Cuciugan-Pervomaisk” sunt renovate în cadrul proiectului „Consolidarea managementului integrat al frontierei de-a lungul frontierei moldo-ucrainene”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Guvernele Republicii Moldova și Ucrainei și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație în Ucraina.