În ce stare se află persoanele implicate în accidentul din centrul capitalei9Foto© ziarulnational.md

În ce stare se află persoanele implicate în accidentul din centrul capitalei

, 9 știri, 7 vizualizări

Doi angajați ai Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) s-au ales cu diferite traumatisme, urmare a impactului violent din centrul capitalei. Între timp, șoferul mașinii de model Dacia, care nu a acordat prioritate ambulanței care avea girofarul și semnalul sonor conectat, încă este investigat de specialiști. Informații în acest sens au fost prezentate de responsabilii CNAMUP.

„Echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Centru se afla în misiune de serviciu, având girofarul și semnalele sonore conectate. În ambulanță se afla un pacient, care necesita transportare urgentă la spital. În urma impactului, 4 persoane au fost transportate la spital.

La moment, după investigațiile medicale efectuate, s-a constatat: felcerul echipei AMU a suportat contuzia coloanei vertebrale, contuzia cutiei toracice și regiunii lombare, fractura închisă a antebrațului stâng în treimea superioară; infirmierul echipei AMU a suportat disjuncția acromioclaviculară pe dreapta, iar pacientul care se afla în ambulanță în timpul impactului nu a avut de suferit. Șoferul automobilului marca Dacia încă se investighează”, menționează autoritățile.