In goana dupa popularitate pe TikTok, doi tineri s-au filmat cum merg cu mașina și impușca in aer. Poliția i-a reținut7Foto2Video© deschide.md

In goana dupa popularitate pe TikTok, doi tineri s-au filmat cum merg cu mașina și impușca in aer. Poliția i-a reținut

, 9 știri, 7 vizualizări

Poliștii au identificat tinerii, care s-au lăudat, pe Internet, cu imagini pe care le-au filmat, acum câteva zile, în timp ce efectuau împușcături, când se deplasau într-o mașină. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri, de 19 și, respectiv, 20 de ani, care au procurat pistoalele în mod ilegal. Acum aceștia riscă amenzi de câte 4500 de lei fiecare.

Poliția s-a autosesizat în urma imaginilor postate de tineri, pe rețelele sociale. Oamenii legii au constatat că filmarea a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, pe traseul din apropierea satului Negrești, raionul Strășeni.

Un tânăr de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marca BMW și, împreună cu prietenul său de 19 ani, au efectuat mai multe împușcături chiar în timp ce se deplasau. Ambii au fost aduși la Inspectoratul de Poliție, unde și-au recunoscut fapta și au declarat că pistoalele de semnalizare au fost procurate… ilegal.