Încă patru persoane au fost admise la concursul pentru selectarea candidaților la funcția de membru al CSM din partea Parlamentului4Foto1Video© tribuna.md

Încă patru persoane au fost admise la concursul pentru selectarea candidaților la funcția de membru al CSM din partea Parlamentului

, 8 știri, 3 vizualizări

Încă patru persoane au fost admise la concursul pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din partea Parlamentului. O decizie în acest sens a fost adoptată pe 11 mai, de Comisia juridică, numiri și imunități, anunță Legislativul într-un comunicat de presă.

Cei patru candidați admiși sunt: Alexandru Rotari, Eugen Florea, Feodor Bria și Alexandru Postica.

Totodată, potrivit Parlamentului, decizia Comisiei juridice, numiri și imunități prevede și extinderea termenului pentru depunerea dosarelor la concurs pentru selectarea candidaților la funcția de membru al CSM din partea Parlamentului până la data de 3 iunie anul curent, ora 14:00.

Decizia respectivă a fost adoptată în temeiul Legii privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcțiile de membri în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor, precum și pentru modificarea unor acte normative, se mai menționează în comunicatul Legislativului.