Iurie Ciocan este noul președinte al filialei pentru Republica Moldova a Partidului Social Democrat din Romania4Foto© publika.md

Iurie Ciocan este noul președinte al filialei pentru Republica Moldova a Partidului Social Democrat din Romania

, 6 știri, 14 vizualizări

Iurie Ciocan este noul președinte al filialei pentru Republica Moldova a Partidului Social Democrat din Romania. Despre aceasta, politicianul a anunțat într-o postare pe o rețea de socializare.

„Prieteni, vă anunț că am fost numit președintele filialei pentru Republica Moldova a Partidul Social Democrat din Romania.Cred cu tărie în viitorul nostru european comun, al tuturor românilor și aceasta este direcția în care îmi voi continua eforturile, acum și ca om politic.”, a fost mesajul lui iurie Ciocan.

Din anul 1999, Iurie Ciocan este lector universitar la Academia de Administrare Publică de pe lângă Guvernul Republicii Moldova, Catedra Drept Internațional și Politică Externă. Din 2003 până în 2005 a fost membru al Comisiei Electorale Centrală, iar din 2005 până în 2011 - secretar al Comisiei Electorale Centrale. Începând cu 2011 și până în 2019 a fost președinte al Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova.