Iurie Leancă roagă deputații din Blocul ACUM și cei din PD să negocieze pentru formarea unei majorități parlamentare pro-europene3Foto© deschide.md

Iurie Leancă roagă deputații din Blocul ACUM și cei din PD să negocieze pentru formarea unei majorități parlamentare pro-europene

, 6 știri, 11 vizualizări

Iurie Leancă îi roagă public pe cei din blocul ACUM și pe cei din Partidul Democrat să se așeze la masa de negocieri, după ce Igor Dodon l-a desemnat pe Ion Chicu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru. Despre aceasta Leancă a scris pe pagina sa de Facebook.

"Să repet ce am zis de-a lungul timpului (că sunteți niște "idioți utili" Moscovei) ACUM nu mai are sens. Cert este că Kozak vă mulțumește pentru serviciile prestate. Sper că v-ați dat seama cu toții despre ceea ce vă avertizam încă în 2016 - că Dodon e pericolul principal și că doar prin abordări sistemice și vizionare putem reforma și moderniza Republica Moldova.

Sigur că îmi pare rău de șapte ani de muncă aruncați în vânt de niște aventurieri care habar nu au ce înseamnă responsabilitatea de a conduce un stat.