Mai mulți primari liberal- democrați ar fi presați și amenințați cu dosare penale de către membrii PAS și PPDA© publika.md

Mai mulți primari liberal- democrați ar fi presați și amenințați cu dosare penale de către membrii PAS și PPDA

, 5 știri, 3 vizualizări

Mai mulți primari liberal- democrați ar fi presați și amenințați cu dosare penale de către membrii PAS și PPDA pentru a adera la cele două formațiuni. Este afirmația președintelui PLDM, Tudor Deliu, și a colegilor lui. Liderii formațiunilor politice vizate infirmă că ar încerca să atragă în acest fel oamenii în partid, dar spun că așteaptă mereu, cu brațele deschise, persoanele profesioniste.

Președintele PLDM, Tudor Deliu, susține că formațiunea și-a selectat candidații pentru alegerile locale. Aceștia însă au început să fie abordați fie de membrii PAS, fie de cei de la PPDA.

„După ce noi îi identificăm, din urma noastră merg fie de la PAS, fie de la DA și încearcă să îi convingă să îi reprezinte pe ei în viitoarele alegeri locale. Acum adunăm probele fiindcă nu e vorba numai de Căușeni și de Leova, e vorba și de Sîngerei, e vorba și de Rezina, Cahul, Călărași. Nu am probe că îi amenință, poate că îi șantajează da”.