Maia Sandu, alături de Zelenski și Ciolacu, la reuniunea șefilor de stat din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest8Foto1Video© timpul.md

Maia Sandu, alături de Zelenski și Ciolacu, la reuniunea șefilor de stat din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest

, 10 știri, 5 vizualizări

Întîlnirile au avut loc în marja reuniunii șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de premierul Mitsotákis, transmite Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a menționat că liderii din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest trebuie să lucreze împreună pentru dezvoltarea economică a acestei zone.

,,Alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, președintele R. Moldova, Maia Sandu, și alți șefi de stat și de guvern din Europa de Sud-Est am reafirmat unitatea și solidaritatea de care trebuie să dăm dovadă în acest moment esențial al istoriei. De felul în care acționăm acum depinde viitorul Europei și păstrarea valorilor fundamentale ale democrației și libertății", a scris premierul României într-o postare pe Facebook.