Mamele din Orhei continuă să primească 7 și 10 mii de lei datorită lui Șor2Foto© curentul.md

Mamele din Orhei continuă să primească 7 și 10 mii de lei datorită lui Șor

, 4 știri, 21 vizualizări

Încă 54 de tinere familii din municipiul Orhei au primit vineri, 17 ianuarie, alocațiile suplimentare la nașterea copiilor, în cadrul programului „Capitalul matern”, lansat în anul 2015 de fostul primar al localității, Ilan Șor. Datorită acestui proiect, dar și a altor programe sociale realizate de echipa lui Ilan Șor pentru tinerele familii, natalitatea în municipiu a crescut cu 50%.

Administrația publică locală Orhei, alături de Asociația Obștească „Pentru Orhei” au transmis îndemnizațiile suplimentare pentru cei 54 de nou-născuți într-o atmosferă de sărbătoare. Primarul municipiul Orhei Pavel Verejanu, dar și deputatul Partidului Politic ȘOR, vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber i-au felicitat pe tinerii părinți.

De asemenea fostul primar Ilan Șor, inițiatorul proiectului, a transmis un mesaj de felicitare într-o intervenție live, care le-a promis celor prezenți, dar și tuturor orheienilor că va continua, împreună cu echipa sa, proiectele sociale și de infrastructură la Orhei, care l-au transformat deja în cel mai dezvoltat oraș din Republica Moldova.