Marina Tauber: Vom lupta până la capăt pentru a face din Bălți un oraș de vis3Foto1Video© ziarulnational.md

Marina Tauber: Vom lupta până la capăt pentru a face din Bălți un oraș de vis

, 5 știri, 14 vizualizări

Orașul Bălți a devenit simbolul în lupta pentru supraviețuirea statului Republica Moldova și vom continua lupta până când ne vom îndeplini promisiunea de a transforma Bălțiul într-un oraș de vis. Acesta este mesajul deputatului Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, adresat locuitorilor orașului Bălți, făcut în Parlament. Ea a adăugat că va face uz de toate pârghiile legale pentru a le oferi bălțenilor dreptul la alegeri libere și corecte.

„Stimați bălțeni, să știți că noi nu vom ceda și vom lupta în continuare, folosind toate pârghiile legale, pentru a obține organizarea unor alegeri libere și corecte, pentru ca, în final, să facem din Bălți un oraș de vis, așa cum ne-am propus. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată. Sprijinul vostru ne dă încredere să mergem până la capăt pentru a învinge”, a mai spus Tauber.

Amintim că, astăzi, Partidul „ȘOR” a propus crearea Frontului Salvării Naționale și elaborarea unei declarații comune la nivel parlamentar privind declararea caracterului captiv al statului.