Măturătoare de străzi, generator și alte dispozitive furate din Italia de circa 2.000.000 lei – ridicate în Colonița, Ch4Foto1Video© realitatea.md

Măturătoare de străzi, generator și alte dispozitive furate din Italia de circa 2.000.000 lei – ridicate în Colonița, Ch

, 7 știri, 9 vizualizări

Vineri, procurorii PCCOCS de comun cu ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI au ridicat din comuna Colonița din Chișinău dispozitive tehnice de circa 2.000.000 lei, printre care se numără vehicule de uz industrial, inclusiv măturătoare de străzi, generator electric, calculatoare portabile, motoare pentru barcă.

Perchezițiile au fost desfășurate în incinta unei întreprinderi agricole din comună. Potrivit oamenilor legii, dispozitivele furate din Uniunea Europeană ar fi fără acte de proveniență, iar în Moldova ar fi fost aduse prin contrabandă.

Acțiunile de urmărire penală au fost desfășurate urmare a sesizării Interpol, cu privire la un vehicul de uz industrial – măturător de străzi furat din Italia. În timpul documentării cazului, ofițerii au constatat că, de fapt, aceștia o foloseau la colectarea resturilor de grâu, în depozite.