Mesajul ambasadorului României după ce Kamazurile pentru deszăpezire rusești au defilat pe bd. Ștefan cel Mare din Chișinău4Foto1Video© publika.md

Mesajul ambasadorului României după ce Kamazurile pentru deszăpezire rusești au defilat pe bd. Ștefan cel Mare din Chișinău

, 9 știri, 4 vizualizări

El a amintit de ajutorul românesc de echipamente de protecție și medicamente anti-covid, acordat R. Moldova, pe care autoritățile le-au primit sub podul de la Telecentru, și l-a luat elegant peste picior pe primarul socialist, într-un mesaj pe Facebook:

„Între COVID și zăpadă, prefer zăpada! Am ajuns la aceasta concluzie și după ce am văzut că unii par să acorde mai multă importanță mașinilor de deszăpezire decât ajutoarelor dezinteresate, generoase și necondiționate din partea României sau statelor membre UE, care au constat în echipamente de protecție și medicamente anti-covid.

Nu știu daca va ninge în perioada următoare, sau dacă vom avea condiții meteorologice extreme, însă, cu siguranță numărul infectaților cu covid va creste aproape exponențial  până la finalul anului, în lipsa unor măsuri și comportamente responsabile (nu mă credeți? - întrebați-i pe specialiști). Soluția la nivel personal este nu să vă ascundeți sub “pod”, ci să purtați masca în mod corect.