Meta lansează un sistem de alertă pentru a ajuta la localizarea copiilor dispăruți din Republica Moldova7Foto2Video© tv8.md

Meta lansează un sistem de alertă pentru a ajuta la localizarea copiilor dispăruți din Republica Moldova

, 8 știri, 6 vizualizări

Meta aduce sistemul AMBER Alert în Moldova printr-un parteneriat cu Inspectoratul General de Poliție al Republicii Moldova. Astfel, în cazul dispariției unui copil, Meta va distribui o alertă AMBER persoanelor din zonele în care el a fost văzut ultima dată. Alertele vor include informații detaliate și o fotografie a copilului.

Potrivit lui Emily Vacher, director Trust & Safety la Meta, Republica Moldova este a 26-a țară încare Meta lansează această funcție.

„Suntem mândri să colaborăm cu Inspectoratul General de Poliție al Republicii Moldova pentru a aduce AMBER Alert la dispoziția locuitorilor țării, pentru a ajuta copiii și familiile acestora. Atunci când un copil este dat dispărut, cel mai important lucru pe care îl putem face este să transmitem informații publicului cât mai repede posibil. Prin intermediul alertelor AMBER de pe Facebook și Instagram, care oferă informațiile corecte persoanelor potrivite, într-un timp scurt, sperăm să reunim copiii dispăruți cu familiile lor”, a declarat Vacher.