Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale va avea o noua structură. Guvernul a aprobat majorarea numărului de angajați5Foto© zdg.md

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale va avea o noua structură. Guvernul a aprobat majorarea numărului de angajați

, 6 știri, 8 vizualizări

Guvernul a aprobat, în cadrul ședinței de miercuri, 7 decembrie, noua structură a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR). Astfel, numărul de personal va crește iar instituția „va deveni mai eficientă”, potrivit ministrului Andrei Spînu.

Conform notei informative a documentului, proiectul hotărârii Guvernului a fost elaborat în scopul concretizării domeniilor de politici atribuite în aria de competență a MIDR, precum și aprobarea unei noi structuri și organigrame ale acestuia, „ținând cont de obiectivele și noile provocări”.

Acest fapt implică și majorarea efectivului-limită al aparatului central al MIDR de la 100 la 124 unități de personal. „Această majorare de efectiv nu are impact asupra bugetului public național și nu presupune cheltuieli bugetare suplimentare, deoarece este realizată din contul reducerii efectivului-limită al Agenției pentru Eficiență Energetică, Agenției pentru Supraveghere Tehnică, Agenției Naționale Transport Auto”, se arată în proiect.