Moldcell a obținut prestigiosul premiu World Communication, la categoria Oameni și Cultură4Foto1Video© zdg.md

Moldcell a obținut prestigiosul premiu World Communication, la categoria Oameni și Cultură

, 5 știri, 6 vizualizări

Moldcell a obținut prestigiosul premiu World Communication, la categoria Oameni și Cultură. Această recunoaștere marchează ascensiunea pe scara mondială în domeniul telecomunicațiilor, consolidându-și statutul de afacere cu chip uman care îmbrățișează conceptul #DigitallyHuman.

World Communication Awards reprezintă aprecierea de top în industria telecomunicațiilor, iar ediția aniversară de argint din acest an, desfășurată la Amsterdam, a adunat companii de telecomunicații din întreaga lume și a atras un număr impresionant de 220 de lucrări cu un număr record de jurați. În mijlocul concurenței acerbe, din totalul de 23 premii, triumful Moldcell în categoria Oameni și Cultură semnifică dedicarea companiei pentru bunăstarea angajaților, dezvoltarea talentelor și cultivarea unui mediu de lucru pozitiv.

Acest premiu reprezintă esența culturii companiei Moldcell, unde, în centrul succesului, se află echipa de Oameni Extraordinari. Strategia de business orientată catre starea de bine a angajaților Moldcell, înrădăcinată în valorile #Inspire #Act #Win și conceptul #DigitallyHuman, s-au dovedit eficiente în promovarea unui loc de muncă în care pasiunea și dedicarea prosperă.