Năstase îl va da în judecată pe Dodon, care a spus că liderul Platformei DA ar fi încercat să preia schemele lui Plahotniuc5Foto© deschide.md

Năstase îl va da în judecată pe Dodon, care a spus că liderul Platformei DA ar fi încercat să preia schemele lui Plahotniuc

, 12 știri, 16 vizualizări

Liderul Platformei DA Andrei Năstase a venit cu o reacție la acuzațiile lui Igor Dodon, care a declarat ieri că, după venirea sa la Ministerul Afacerilor Interne, Năstase ar fi încercat să preia unele scheme ale lui Vlad Plahotniuc.

„Manipularea prin minciună și subterfugii penibile nu mai pot fi tolerate, așa cum au fost tolerate până acum. Fake news-urile, minciunile și atacurile la persoană nu mai pot rămâne în afara consecințelor legale.

De aceea, așa cum am avertizat public anterior că vor fi dați în judecată toți, dar absolut toți cei care vor mai lansa vreodată falsuri și calomnii la adresa mea și a colegilor mei, îl voi acționa în judecată și pe numitul Dodon Igor, al cărui ADN politic e plin de minciună și trădare”, a scris pe Facebook Andrei Năstase.