Nationala Moldovei joaca la Varsovia un meci extrem de important din preliminariile Campionatului European 20248Foto© tv6.md

Nationala Moldovei joaca la Varsovia un meci extrem de important din preliminariile Campionatului European 2024

, 14 știri, 9 vizualizări

Selectionata Moldovei a desfasurat aseara antrenamentul oficial dinaintea bataliei cu Polonia. Membrii echipei noastre au spus ca se asteapta la un meci extrem de complicat, dar sunt pregatiti si vor incerca sa loveasca pe contraatac. Polonezii nu pot conta in aceasta seara pe capitanul Robert Lewandowski, care este accidentat. Acum mai putin de o luna, adversarii tricolorilor si-au schimbat antrenorul, numindu-l in functie pe Michal Probierz. Polonia este favorita la victorie, la fel, cum era si la Chisinau in luna iunie, cand Moldova s-a impus cu 3 la 2 pe stadionul Zimbru.

Polonia are sete de razbunare, joaca pe Arena Nationala din Varsovia si are un lot mult mai valoros, conform pietii transferurilor. Duelul cu Moldova va incepe la ora 21 si 45 de minute, urmad sa fie arbitrat de portughezul Artur Dias. Elevii lui Serghei Clescenco ocupa locul 4 in grupa, cu 8 puncte la activ. Polonia inregistreaza 9 puncte, se afla pe treapta secunda si a jucat cu un meci mai mult decat tricolorii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.