Nicu Popescu a avut o întrevedere cu noul Ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, David Cameron6Foto© ziarulnational.md

Nicu Popescu a avut o întrevedere cu noul Ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, David Cameron

, 11 știri, 4 vizualizări

„A exprimat recunostinta pentru sprijinul acordat de Regatul Unit Ucrainei: crucial pentru securitatea Moldovei si pentru stabilitatea si prosperitatea Europei”, a scris Sandu.

„Am avut placerea sa il salut la Chisinau pe noul Ministru de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, domnul David Cameron, care se afla in tranzit in tara noastra.

Am discutat despre interesul comun pentru consolidarea relatiilor strategice dintre Moldova si Marea Britanie, concentrandu-ne asupra beneficiilor pentru diaspora noastra. Am abordat subiecte precum semnarea acordurilor pentru conversia reciproca a permiselor si reducerea tarifelor la roaming, initiative ce vor aduce avantaje semnificative pentru comunitatea noastra din Regat.