Nimeni nu iese din casa in Maine, frica a cuprins orasul inchis dupa atacul armat. Barbatul care a ucis 18 oameni e cautat de 24 de ore3Foto© tv6.md

Nimeni nu iese din casa in Maine, frica a cuprins orasul inchis dupa atacul armat. Barbatul care a ucis 18 oameni e cautat de 24 de ore

, 8 știri, 12 vizualizări

Au trecut mai bine de 24 de ore de la atacul sângeros din statul Maine, SUA, soldat cu 18 morți și mai mulți răniți, dar suspectul este de negăsit. Întregul stat este zguduit de cele întâmplate. Localnicii sunt sfătuți în continuare să nu-și părăsească locuințele. Asta până când atacatorul este capturat. Amintim, Robert Card, în vârstă de 40 de ani, este militar în rezervă și instructor de tir, iar familia sa a declarat că are, într-adevăr, probleme psihice.

Sute de polițiști au căutat pe tot parcursul nopții bărbatul care a omorât 18 persoane la sala de bowling din statul american Maine. Forțelor de ordine s-a alăturat și FBI-ul, care a înconjurat o casă despre care se crede că ar aparține rudelor suspectului. Un senator al statului Maine a declarat că ceea ce s-a întâmplat este cel mai oribil atac armat în masă pe care statul Maine l-a trăit vreodată. În spitale, doctorii și asistentele au lucrat la foc continuu pentru a se asigura că nu vor pierde mai multe suflete, scrie presa americană.

Cinci dintre cei internați sunt stabili, dar trei se află în stare critică. ”Am avut cel puțin 50 de furnizori, asistente și terapeuți care au lucrat neîncetat cu pacienții care au venit”, este mărturia unui medic.