O poetă din Cimișlia, spulberată pe trecerea de pietoni, trimisă acasă de medici© shok.md

O poetă din Cimișlia, spulberată pe trecerea de pietoni, trimisă acasă de medici

, 4 știri, 22 vizualizări

„Acum 5 zile, Oxana a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni. Un microbuz care, potrivit martorilor avea viteza de peste 70 de km/h, a lovit-o în plin, ziua în amiaza mare, în jurul orei 13. Talentata poetă, traversa strada regulamentar pe una din străzile centrale ale orașului Cimișlia. Poate o făcea mai încet, decât și-ar dori-o unii șoferi nerăbdatori, însă asta se datorează faptului că Oxana suferă de o problema gravă de sănătate pentru ce are și grad de invaliditate.

Oxana nu își amintește de unde a apărut acea mașină care a lovit-o atât de puternic, încât a uitat detaliile. După impact, zice că singurul lucru la care s-a gândit este băiețelul ei, de 10 ani, care va rămâne singur pe lume, în caz că i se întâmplă ceva. Apoi a pierdut cunoștința. Când s-a trezit era deja în ambulanță. Odată ajunși la spital, Oxana este trimisă acasă că nu ar avea nimic grav.

Gust de sânge în gură, dureri, vorbirea încetinită, amețeli puternice, vuiet în urechi sunt doar câteva simptome care le descrie tânăra. Astăzi, la a 5-a zi de la accident a chemat repetat ambulanța. Zice că se simte tot mai prost, însă doctorul neurolog al spitalului raional Cimișlia, Dvorniciuc Dumitru, a refuzat să o consulte din motiv ca ar fi ocupat, să revină mâine.