O șoferiță s-a dat în spectacol în fața polițiștilor, a refuzat să treacă testul de alcoolemie, a ieșit din mașină și s-a întins pe jos3Foto© tv6.md

O șoferiță s-a dat în spectacol în fața polițiștilor, a refuzat să treacă testul de alcoolemie, a ieșit din mașină și s-a întins pe jos

, 5 știri, 13 vizualizări

S-a întins pe jos și a refuzat testarea alcooscopică. Este cazul unei șoferițe, oprită de poliție pentru că circula haotic. Acest caz a avut loc a avut loc pe o stradă din raionul Glodeni. Dusă la Inspectorat, femeii i s-a comunicat că riscă anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

În timpul documentării oamenii legii au stabilit că șoferița de 45 ani avea un comportament suspect și nu se subordona cerințelor legale ale polițiștilor. La solicitarea repetată a inspectorilor de patrulare de a fi supusă testării alcoolscopice, aceasta a refuzat.

Automobilul a fost transportat la parcarea specială.

Șoferița este documentată penal pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate și a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical.