Omul Săptămânii – Ana Guțu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova în Guvernul României3Foto© agora.md

Omul Săptămânii – Ana Guțu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova în Guvernul României

, 5 știri, 8 vizualizări

Săptămâna aceasta a fost marcată de numirea ex-deputatei Ana Guțu, profesor universitar, în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova în Guvernul României – aceasta fiind o premieră pentru România, dar și pentru Republica Moldova.

Ana Guțu a mulțumit pentru promovare. „Îmi face o deosebită onoare să accept funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relații cu Republica Moldova (DRRM), structură creată de guvernul Ludovic Orban la propunerea PMP. Mulțumesc Partidului Mișcarea Populară pentru promovarea candidaturii mele în fruntea DRRM.

Exprim ferma convingere – împreună cu toți colegii din Guvernul și Parlamentul României vom reuși să contribuim la apropierea celor două maluri de Prut, prin cooperare eficientă, în beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a precizat Guțu, într-un mesaj pe o rețea de socializare.