Partidul ȘOR a felicitat 40 de mii de femei membre de partid din întreaga țară cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii5Foto© tribuna.md

Partidul ȘOR a felicitat 40 de mii de femei membre de partid din întreaga țară cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

, 10 știri, 20 vizualizări

Partidul Politic ȘOR are grijă de cetățenii Republicii Moldova nu doar în campania electorală”. Zeci de activiști ai Partidului Politic ȘOR,  „înarmați” cu flori și felicitări au împânzit vineri, 8 martie, străzile centrale din Orhei și comuna Jora de Mijloc, felicitând toate doamnele și domnișoarele cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, Partidul ȘOR intenționează să felicite astfel toate femeile din raionul Orhei.

„De asemenea, conducerea formațiunii a avut grijă și de toate femeile membre de partid din întreaga țară, oferindu-le dulciuri, felicitări și flori. Astfel, peste 40.000 de membre ale Partidului Politic ȘOR au primit câte un buchet cu lalele, dulciuri și felicitări din partea liderului formațiunii, Ilan Șor. Activiștii partidului au împărțit darurile pe parcursul zilei de ieri, dar și astăzi.