Patru din cei cinci consilieri municipali de la PAS care au acces în Parlament au ales fotoliile de deputați9Foto© deschide.md

Patru din cei cinci consilieri municipali de la PAS care au acces în Parlament au ales fotoliile de deputați

, 16 știri, 11 vizualizări

În situația în care unii consilieri municipali ai PAS au trecut pe listele parlamentare, Fracțiunea PAS din CMC va trece printr-o etapă nouă de reorganizare. Din cei 9 consilieri municipali PAS, 7 au fost nominalizați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, PAS anunță că un consilier a decis să renunțe la fotoliul de deputat și să rămână în Consiliul Municipal Chișinău.

Mai exact, Zinaida Popa, vicepreședinta fracțiunii PAS din CMC, responsabilă de problemele funciare, un domeniu extrem de important în mun. Chișinău, renunță la fotoliul de deputat în Parlament și rămâne în Consiliul Municipal Chișinău.

PAS salută decizia Zinaidei Popa, de a-și direcționa energia și profesionalismul în activitatea Consiliului Municipal Chișinău. Reieșind din cele menționate mai sus, astăzi a fost realeasă conducerea Fracțiunii PAS din CMC. În calitate de președinte a fost ales Roman Cojuhari și vicepreședinte Zinaida Popa.