Premieră pentru Moldova! Fructele autohtone, prezentate la o prestigioasă expoziție din Hong Kong4Foto© a-tv.md

Premieră pentru Moldova! Fructele autohtone, prezentate la o prestigioasă expoziție din Hong Kong

, 7 știri, 3 vizualizări

Fructele produse în Moldova sunt prezentate, în premieră, la prestigioasa expoziție internațională Asia Fruit Logistica, care se desfășoară la Hong Kong, în perioada 6-8 septembrie 2023.

„Piața asiatică este una dintre cele cinci direcții strategice de export conform Programului strategic de marketing și promovare a sectorului de fructe pentru anii 2023-2025, elaborat de Asociația Moldova Fruct, cu suportul USAID și validat de producătorii și exportatorii de fructe din Moldova. În acest context, Asia Fruit Logistica reprezintă o oportunitate extraordinară pentru exportatorii de fructe de a-și promova produsele pe piața asiatică, una dintre cele mai mari și mai dinamice piețe din lume”, se arată într-un comunicat emis de Moldova Fruct.

Fructele din Moldova sunt expuse la Asia Fruit Logistica în cadrul standului de țară „Moldova - un gust deosebit”, unde antreprenorii moldoveni își prezintă oferta de fructe, inițiază discuții cu importatori și stabilesc relații de parteneriat cu comercianți din țări precum Filipine, Indonezia, Thailanda, Malaysia, Vietnam ș.a.