Președintele Maia Sandu a desfășurat o nouă rundă de consultări referitoare la ieșirea din criza politică5Foto© deschide.md

Președintele Maia Sandu a desfășurat o nouă rundă de consultări referitoare la ieșirea din criza politică

, 12 știri, 17 vizualizări

Președinta R. Moldova Maia Sandu a avut astăzi, 4 martie, o nouă rundă de consultări referitoare la posibilele căi de depășire a crizei politice. Șefa statului menționează că a discutat cu mai mulți formatori de opinie, dar și cu specialiști în drept constituțional despre soluțiile optime ce ar putea să conducă la deblocarea situației și la declanșarea alegerilor anticipate.

„Am avut astăzi o nouă rundă de consultări referitoare la posibilele căi de depășire a crizei politice. Am discutat cu mai mulți formatori de opinie, dar și cu specialiști în drept constituțional despre soluțiile optime ce ar putea să conducă la deblocarea situației și la declanșarea alegerilor anticipate.

Toți cei prezenți la discuție sunt de acord că țara are nevoie de anticipate, de un parlament cu deputați responsabili și un guvern stabil care să oprească schemele și să scoată țara din criză. Le-am mulțumit participanților pentru recomandări și implicare. Sunt hotărâtă să apăr interesul cetățenilor până la capăt, iar astăzi interesul și voința oamenilor sunt un guvern onest și responsabil și un parlament care îi reprezintă, nu care se subordonează grupărilor corupte”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.