Programul lui Șor: Până la sfârșitul anului, în toate localitățile raionului Orhei va fi instalat sistem de iluminare stradală4Foto© curentul.md

Programul lui Șor: Până la sfârșitul anului, în toate localitățile raionului Orhei va fi instalat sistem de iluminare stradală

, 6 știri, 7 vizualizări

Echipa lui Ilan Șor a demarat lucrările de iluminare stradală a tuturor localităților din raionul Orhei. Toate cele 74 de sate și comune ale raionului vor fi iluminate până la sfârșitul anului, a dat asigurări președintele raionului Orhei Dinu Țurcanu și deputata Partidului Șor, Marina Tauber, în cadrul unui eveniment de lansare a lucrărilor. Vor fi iluminate inclusiv și localitățile din raion unde la ultimile alegeri locale nu au fost aleși primari reprezentanți ai Partidului Șor, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă.

Prima localitate din raionul Orhei unde încep lucrările de iluminare stradală este satul Tabăra, din comuna Vatici. Muncitorii vor monta 11 000 metri de cablu, 367 corpuri de iluminat de tip LED, vor fi modernizate posturile de transformare și instalate panouri de comanda și sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea automată a energiei electrice la orele indicate. Președintele raionului Orhei Dinu Țurcanu și deputata Marina Tauber, ambii reprezentanți ai Partidului Șor, au inspectat personal începerea lucrărilor în satul Tabăra.

„Deputata Marina Tauber a reamintit, în cadrul evenimentului, că satul Tabăra face parte din circumscripția uninominală nr. 18, în care Ilan Șor a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova. “Astăzi suntem în circumscripția domnului președinte Ilan Șor, ceea ce înseamnă că toate promisiunile noastre, tot ce a fost menționat în angajamentul public semnat de Ilan Mironovici, dar și tot ce a fost spus de primarul nostru al comunei Vatici, totul merge conform planului”, a menționat Tauber.